Spelregels - BeerExchange

Het idee

BeerExchange is ontstaan om een platform te bieden aan brouwers van speciaalbieren die trots zijn op hun Craftbeers. Bier dat met creativiteit en zorg onstaan is. Het maakt daarbij niet uit of je het recept van een forum hebt gehaald of zelfbedacht. Waar het omgaat is dat je trots bent op je brouwsel en dat je dit graag met anderen wilt delen.

Aangezien we als hobbybrouwers geen bier mogen verkopen leek het mij een leuk idee om bieren met elkaar te ruilen. En zie daar… BeerExchange!

Natuurlijk kun je ook je “commerciële biertjes” ruilen als je dat wilt!

Eenvoud

Op BeerExchange kun je eenvoudig je Brouwerij registreren en je bieren in je Brouwerij plaatsen. Andere geregistreerden kunnen dan bij jou bier “bestellen”. Het aantal bieren dat een ander bij jou bestelt bestel je bij de ander terug. Zo simpel is het.

Registratie

Registratie is eenvoudig: de button rechts bovenaan de homepage spreekt voor zich. Nadat je op het platform bent toegelaten kun je je Brouwerij aanmaken en je producten opnemen. Let er hierbij op dat je de prijs op 0 Euro zet (dit zal in de toekomst niet meer nodig zijn, maar voor nu is het niet anders) en dat je de juiste categorie aanvinkt (Tripel, Stout, Pils etc.)

Gratis maar niet voor niets

Registreren en gebruikmaken van dit platform is kosteloos. Wél waardeer ik het dat wanneer je tevreden bent over het gebruik van BeerExchange je me voor de moeite “een paar” van je eigen gebrouwen biertjes toestuurt.

Verzendkosten

Omdat je 1:1 je biertjes ruilt hoeft er verder niets met elkaar verrekend te worden. Ieder betaalt ook dezelfde verzendkosten, dit houdt het lekker simpel. Woon je bij elkaar in de buurt? Dan bespaar je op de verzendkosten door bij elkaar langs te gaan. Mooie gelegenheid om meteen een biertje te proeven!

In ontwikkeling

Dit initiatief is in ontwikkeling, kinderziektes zullen dus voor komen. Graag hiervoor je begrip. Ideeën zijn van harte welkom, die kun je sturen naar: info@beerexchange.nl